't Gadehuis

't gadehuis

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

By-Bar

Op zoek naar uw nieuwe favoriete kledingstuk? Dan bent u bij ’t Gadehuis aan het juiste adres! Wij hebben een ruime collectie aan comfortabele en unieke kledingstukken die u overal mee kunt combineren.

Hoogwaardige kwaliteit

By-Bar is een Nederlands modemerk dat is opgericht in 2008 en bestaat uit een volledig op elkaar afgestemde collectie van kleding en accessoires. Om de beste kwaliteit te bieden vindt de productie van de collectie voornamelijk plaats in Italië, Portugal en een klein gedeelte in India. Doordat de collectie modern maar niet aan trends onderworpen is, is deze eenvoudig te combineren met andere kledingstukken en kunt u alle items meerdere seizoenen dragen.

Draagcomfort

Naast hoogwaardige kwaliteit is het draagcomfort van de kleding van By-Bar hoog. De collectie bestaat namelijk uit zachte kleding met rustige kleuren die in iedere garderobe past. Daarnaast is de collectie samengesteld uit een aantal klassiekers voor de moderne vrouw. Deze klassiekers zijn zo ontworpen dat de vrouwelijke vormen mooi naar voren komen en dus essentieel zijn voor in uw kledingkast. Ook zijn deze klassiekers oneindig te combineren, waardoor ze naar verschillende gelegenheden gedragen kunnen worden. Naast klassiekers bestaat de collectie uit unieke kledingstukken die anders dan anders zijn waardoor ze uw stijl compleet maken. Zo zorgen wij ervoor dat er gegarandeerd iets voor u bij zit!

Meer weten over onze By-Bar collectie?

Wilt u meer informatie over onze By-Bar kledingcollectie? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier! Liever direct tussen onze kleding neuzen? Kom dan langs in onze winkel in Doorn! Bekijk hier onze openingstijden.

Volg ons ook op Facebook!