't Gadehuis

't gadehuis

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Bloomingville

Bent u op zoek naar kwalitatief hoogwaardige accessoires en meubelen? Nee dan eens een kijkje bij de Bloomingville collectie van ’t Gadehuis! Bloomingville is een merk afkomstig uit Denemarken, waarbij alle producten uniek en van hoge kwaliteit zijn. Met deze producten creëert u de mooiste woonomgevingen. Door gebruik te maken van een vintage design in alle producten, wordt er een hip, trendy en altijd een stijlvolle sfeer gecreëerd. Wilt u advies of meer informatie over bepaalde items? ’t Gadehuis helpt u graag verder met het kiezen van de perfecte accessoires en meubelen!

’t Gadehuis

’t Gadehuis biedt niet zomaar woonaccessoires aan, het voelt namelijk bij ons net als een schatkamer. Wat u tegenkomt is een woondecoratie wereld vol woonschatten. Een bezoek aan ’t Gadehuis is een heus avontuur. Schitterende meubelen uit het verre oosten, betoverende accessoires en glimmende hebbedingen! U komt ogen tekort in de wereld van ’t Gadehuis.

‘Oude’ nieuwe meubelen, het perfecte woondecoratie idee!

Bij ’t Gadehuis heeft u ook de keuze uit diverse ‘oude’ nieuwe meubelen, of nieuwe ‘oude’ meubelen. In de collectie hebben wij oude unieke meubelen uit verschillende werelddelen, zoals: India, China en Europa. Deze meubelstukken combineren wij met nieuwe meubels van oud hout. Het eindresultaat: een unieke blend van meubelen met een verrassend design! Zeker de moeite waard om eens te overwegen!

Kom eens langs en bekijk onze collectie

Heeft u interesse in de producten van Bloomingville of wilt u de producten eens van dichtbij bekijken? Dan bent u van harte welkom in onze winkel in Doorn, wij begroeten u graag! Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over een ander merk? Neem dan gerust contact met ons op, door het contactformulier in te vullen. Wij zullen u zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord!

Volg ons ook op Facebook en blijf op de hoogte!