't Gadehuis

't gadehuis

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Bloomingville Mini

kinderkamer bloomingville

Bent u op zoek naar kwalitatief hoogwaardige kinderaccessoires en kindermeubelen? Neem dan eens een kijkje bij de Bloomingville Mini collectie van ’t Gadehuis! Bloomingville is een Scandinavisch merk, waarbij alle producten uniek en van hoge kwaliteit zijn. Met deze producten creëert u de mooiste baby- en kinderkamers. Door gebruik te maken van een vintage design in alle producten, wordt er een hip, trendy en altijd een stijlvolle sfeer gecreëerd. Wij bij ’t Gadehuis helpen u graag verder in het uitkiezen van de perfecte accessoires en meubelen voor de kinderen!

De producten van Bloomingville Mini

Het merk Bloomingville Mini is een collectie van het oorspronkelijke merk Bloomingville. Unieke uitstraling gecombineerd met hoge kwaliteit kenmerken de producten van het merk. Zo ook bij alle producten voor de kinderen. De collectie voor de kleintjes zit vol met fantasierijke themawerelden, harmonieuze en zachte kleuren en trendy en natuurlijke materialen. Van sprookjes tot stoere dierenwerelden, voor elk kind heeft het merk iets te bieden. Bloomingville Mini is dan ook uitermate geschikt om een simpele kinderkamer om te toveren in een warme en vrolijke kamer!

De Mini collectie bestaat uit vele verschillende soorten producten, van decoratie tot speelgoed en van dekens tot vloerkleden. Daarnaast biedt het merk tafels, kasten, opruimkisten, manden en verlichting om de kinderkamer helemaal compleet te maken!

Kom eens langs en bekijk onze collectie

Heeft u interesse in de producten van Bloomingville Mini of wilt u de producten eens van dichtbij bekijken? Komt gerust langs in onze winkel in Doorn, wij begroeten u graag! Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over een ander merk? Neem dan gerust contact met ons op, door het contactformulier in te vullen. Wij zullen u zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord!

Volg ons ook op Facebook en blijf op de hoogte!