't Gadehuis

't gadehuis

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Bauer Basics

Bauer Basics is een oorbellenmerk dat de unieke gelegenheid biedt om grenzeloos te kunnen combineren op het gebied van accessoires. Oorbellen zijn sieraden die dienen als finishing touch en geven je outfit net iets meer charme en luxe, afhankelijk van de kleding waar je deze bij combineert. Door middel van ons unieke ‘mix and match’ concept zijn zowel de creolen als hangers apart van elkaar te bestellen, waardoor er eindeloos gecombineerd kan worden. In combinatie met ons veelzijdige assortiment verlenen deze eigenschappen zich uitstekend om iedere outfit af te maken. Twijfel niet, kies voor jezelf en maak je dromen waar. Dat is de boodschap die Bauer Basics mee wilt geven. ’t Gadehuis is trots verkooppunt van deze prachtige sieraden!

Bauer Basics creolen en hangers van de mooiste materialen

Creolen zijn klassieke accessoires die Bauer Basics in het zilver (geel- of roségoud op zilver) biedt en iedere outfit afmaken. Creolen zijn al een fashion statement op zich, maar wanneer je echt indruk wilt maken kun je ook kiezen om deze aan te vullen met hangers. Hangers maken wij uitsluitend van natuurlijke materialen. Door gebruik te maken van verschillende materialen kunnen wij een zeer divers assortiment hangers bieden. Als volgt ziet u een greep uit de materialen waar wij onder meer mee werken:

  • Rog-leer (restant van de voedselindustrie)
  • Schildpad druppel
  • Python-leer (restant van de voedselindustrie)
  • Buffelhoorn
  • Halfedelsteen

De hanger-modellen zijn beschikbaar in een groot aantal kleuren en tevens zijn er diverse varianten beschikbaar die verschillen in design of vorm. Oorbellen zijn klassieke accessoires die de fundamentele basis voor iedere outfit vormen. Het is een accessoire dat enerzijds een subtiele toevoeging op uw kledingkeuze kan zijn, of anderzijds de show volledig kan stelen. Met de creolen en hangers van Bauer Basics is het allemaal mogelijk. Door het uitgebreide aanbod van Bauer Basics raakt u nooit uitgekeken. Deze prachtige sieraden vindt u in onze winkel, gelegen te Doorn.

Brede selectie Bauer Basics in onze winkel in Doorn!

Bent u benieuwd geraakt naar de oorbellen van Bauer Basics? Kom dan eens op bezoek in onze winkel, gelegen in Doorn. Hier vindt u een brede selectie aan producten van Bauer Basics en andere lifestyle producten, waar uw hart gegarandeerd sneller van zal gaan kloppen. Heeft u vragen m.b.t. onze producten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Dit doet u door middel van het contactformulier. Natuurlijk kunt u ook eens langskomen in onze winkel!

Volg ons ook op Facebook!