't Gadehuis

Ruby Brown sloffen

Ruby Brown sloffen | Martine de Grauw is de vrouw achter het kleurrijke Nederlandse sloffen-merk, Ruby Brown. Sinds 2003 heeft zij naam gemaakt met haar unieke stijl. Zo zijn er bijvoorbeeld de handgebreide hotsocks, die we in alle woon- en damesbladen zo vaak voorbij zien komen. Eenmaal Ruby Brown pantoffels aan je voeten… Je wilt ze niet meer uittrekken! ’t Gadehuis in Doorn biedt een verrassende collectie pantoffels, in verschillende kleuren en modellen. Kom langs in de winkel aan de Kampweg 13 in Doorn.

ruby-brown-sloffenRuby Brown is kwaliteit

Voordat Martine de Grauw in 2003 naam maakte had zij al veel ervaring opgedaan in dit beroep. Zij verzamelde medewerkers om haar heen, die door een strenge selectie gingen. Daarmee worden de pantoffels heden ten dage nog steeds gefabriceerd. Het gaat niet om zomaar sloffen, pantoffels en sokken. Het gaat om prachtige breiwerken, warmte, creativiteit en optimaal cosy comfort. En.. de pantoffels, mocassins en gebreide laarzen kunnen overal mee naartoe. Heerlijk toch, na een dag hard werken of tijdens een zakenreis?

Materialen en ambachtelijk werk

Tijdens de fabricage worden industriële en biologische materialen, machines, en ambachtelijk werk gecombineerd. Zo zijn de producten voor iedereen toegankelijk. De gebreide creaties van Ruby Brown, hebben een clientèle weten te verleiden van Europa tot Azië. Zachtheid en warmte zijn kenmerkend voor de pantoffels. Tevens hanteert dit merk ethisch ondernemerschap, met name speciale aandacht voor de bescherming van kinderen. Van ieder verkocht paar schoenen wordt een euro afgedragen aan het hulpprogramma voor weeskinderen Half the Sky.

Kom voor Ruby Brown sloffen naar Doorn!

Kortom, zoekt u Ruby Brown sloffen, mocassins of gebreide laarzen? Kom dan naar ’t Gadehuis in Doorn. Hier hebben wij een levendige collectie modemerken. Naast Ruby Brown verkopen wij ook Anecdote kleding, Alchemist kleding, Inti Knitwear kleding en MOSCOW kleding. Zijn er vragen vooraf? Bel 0343 – 477441 of mail info@gadehuis.nl. Ook voor lifestyle, meubels en kinderen kunt u bij ons terecht.