't Gadehuis

Pilgrim Jewellery

Pilgrim Jewellery | Wilt u graag uw collectie sieraden of accessoires uitbreiden met unieke items? Dan bent u bij ’t Gadehuis aan het juiste adres. Hier wordt namelijk een groot deel van de collectie Pilgrim Jewellery verkocht. Dit merk van Deense afkomst werd in 1983 ontworpen door Annemette Markvad en Thomas Adamsen.

Zij wilden twee doelen bereiken: Mensen moesten een mooi en fijn gevoel hebben bij het dragen van sieraden van Pilgrim Jewellery. Daarnaast wilden ze een werkplek bouwen waar iedereen met plezier heen kwam. Dit deden ze door respect, vertrouwen en verantwoordelijkheid als belangrijkste waarden te stellen.

Soorten sierraden

Voor sieraden kunt u bij het merk Pilgrim Jewellery onder meer kiezen uit prachtige armbanden, oorbellen en kettingen. Tevens heeft Pilgrim diverse ringen, sleutelhangers en enkelbandjes in de collectie.

Naast de bovengenoemde mogelijkheden op het gebied van sieraden, is Pilgrim Jewellery ook een perfect merk voor een prachtig horloge in een unieke kleur. Naast horloges zijn er ook genoeg mogelijkheden om een nieuwe zonnebril uit te zoeken, voor als het weer wat beter wordt.

Kom voor Pilgrim Jewellery naar Doorn!

Kortom, zoekt u mooie oorbellen, kettingen of een ander sieraad? Kom dan naar ’t Gadehuis in Doorn. Zijn er vragen vooraf? Bel 0343 – 477441 of mail info@gadehuis.nl. U kunt ook een bericht achterlaten via ons contactformulier.

Ook voor mode, meubels en kinderen kunt u bij ons terecht. Zien we u snel?