't Gadehuis

Beck Sondergaard

De zoektocht naar het perfecte accessoire stopt bij ’t Gadehuis in Doorn. Hier kunt u namelijk de mooiste items van Scandinavisch accessoiremerk Beck Sondergaard vinden! Gekenmerkt door eenvoudige doch originele lijnen, zachte en vrolijke kleuren, en materialen van de beste kwaliteit, is dit merk ongetwijfeld een perfecte toevoeging aan uw garderobe.

Over het merk

Beck Sondergaard is een modern merk van Deense oorsprong dat in 2003 is opgericht door Lis Beck en Anna Søndergaard, twee vriendinnen met een gemeenschappelijke droom: Een “One Stop Candy Shop” voor accessoires, waar vrouwen zich op hun gemak zouden voelen en waar ze vrolijk van zouden worden.

Het doel was om kwalitatief mooie accessoires voor vrouwen te maken die de persoonlijkheid van deze vrouwen zou weergeven op een speelse manier, en dat doel is behaald! Van kleinschalig Kopenhagens merk, is het label inmiddels uitgegroeid tot populair op wereldwijd niveau, met winkels in onder anderen Japan, Singapore, en de Verenigde Staten. De collectie wordt inmiddels vier keer per jaar vernieuwd, en heeft een uitgebreid aanbod dat varieert van sokken tot paraplu’s.

Tijdloos

De items van dit merk zijn gemaakt om tijdloos te zijn, wat zich zowel uit in de schone lijnen als de neutrale prints van de items, die voor elke gelegenheid lijken te zijn gemaakt, als in de kwalitatief beste materialen: stevig en soepel leer, suède, courdroy, fluweel en bouclé voor de tassen; fijn katoen, satijn, wol en ook cashmere voor de sjaals.

Beck Sondergaard vindt u in Doorn

Als u op zoek bent naar accessoires die zich naadloos op uw stijl aanpassen, bent u bij ’t Gadehuis in Doorn op het goede adres. Hier kunt u deze prachtige items zelf bekijken, zich laten inspireren door de materialen en patroons, en uitproberen wat het best bij u past!

’t Gadehuis staat garant voor kwaliteit, en verkoopt naast prachtige kledingaccessoires onder anderen ook kleding van mooie merken uit de hele wereld, en unieke woonaccessoires.